Sloopwerken

RvW Harmelen is een jong en verfrissend bedrijf die elke klus aangaat met een gedegen voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Door grondig overleg met haar opdrachtgevers komt RvW Harmelen altijd met een passende oplossing en een net zo passende planning.  Is uw project eenmaal gesloopt, dan zijn de afvalmaterialen voor ca. 95%, direct of na recycling, weer geschikt als grondstoffen voor hergebruik. Overtollig restmateriaal wordt door ons afgevoerd en naar een recyclingbedrijf gebracht. Hierdoor wordt uw project schoon en netjes opgeleverd

Totaal sloopwerk.

Met gemotiveerde mensen en geschikt materieel bent u voor elk totaal sloopwerk van schuurtje tot bedrijfshal en van betonvloer tot infra bij RvW Harmelen op het juiste adres.

sloop torensilo groningen 2 slopen silo nico (28)

Renovatie sloopwerk

Onder renovatiesloopwerk verstaan wij het gedeeltelijk slopen van een woning, zowel binnen als buiten. RvW Harmelen heeft voor elk sloopwerk een passende oplossing. kleinschalige werken worden door ons handmatig uitgevoerd, maar we hebben voor de zwaardere klussen ook diversen maten minikranen.Door de smalle rupsbasis, het lage gewicht van dit materieel kunnen ook zwaardere sloopprojecten worden uitgevoerd op moeilijk bereikbare plaatsen zonder blijvende schade te veroorzaken aan bijvoorbeeld bestaande vloeren.

Boren en Zagen
Voor boren en zagen in beton of asfalt kunt u ook bij ons terecht wij verzorgen al het voorkomende werk
op het gebied van boren of zagen met diamant.

Wij kunnen diamantboren in beton, metselwerk en asfalt met diameters van rond 10mm t/m 1000 mm.